Despre noi

Cursuri Limba Germana

Cateva cuvinte despre noi

Suntem o echipă entuziastă, iar din pasiunea de a lucra cu oamenii ne-am dorit să înființăm aceasta platforma online pentru a-i putea ajuta să învețe limba germană! Deoarece cursurile se desfășoară tip webinar, acestea reprezintă o metodă rapidă, practică de învățare, fie că sunteți acasă sau la birou.
Venim în sprijinul dumneavoastră cu toate materialele necesare parcurgerii nivelelor de limbă străină și cu orice sfat.

Misiunea noastra

Vei vorbi germana așa cum ai visat dintotdeauna. Vei învăța alături de persoane care își doresc același lucru ca tine. La finalul cursului vei vorbi mai bine limba germană și vei avea câțiva prieteni noi în viața ta.

Cursuri online de limba germana

Alege cursurile noastre de limba germana
cu predare online

Thumb

Ce va oferim

Cursuri pentru companii

Angajații dumneavoastră au periodic contacte de serviciu cu parteneri germani? În acest caz, avem oferta potrivită pentru dumneavoastră.

Curs de comunicare

Cursuri cu accente tematice deosebite, pentru grupuri țintă speciale  sau pentru antrenarea unor abilități individuale de la nivelul B1 la C2.

Cursuri germana pentru copii si tineret

Aceste cursuri se adresează elevilor tineri, cu vârste cuprinse  între 8 și 16 ani. Se pot înscrie atât elevii care au cunoștințe prealabile cât și începătorii.

De ce sa alegi cursuri germana?

Cea mai bună metodă de a exersa limba. Este un curs la care doar se vorbește. Cursurile de germana sunt perfecte dacă simți că ai rămas în urmă sau dacă vrei să aprofundezi un anumit subiect. Vei vorbi germana așa cum ai visat dintotdeauna.