Cursuri

Modulul A1

Nivelul A1 este împărțit în două module egale, după cum urmează: A1: A1.1, A 1.2

Modulul A1: A1.1, A 1.2

Un modul reprezintă 25 de ore,așadar  nivelul complet este finalizat după 50 de ore. Restul nivelelor începând cu A2 se parcurg integral cumulând un număr de 40 de ore.
Materialele oferite cursanților (manual Optimal aparținând editurii Klett, caietul de exerciții, fișele de lucru suplimentare) sunt gratuite.

La finalul cursului de A1…

Veți reuși să comuncați într-o manieră simplă, sa vă prezentați, să vorbiți despre familie, prieteni, locul de muncă și despre dumneavoastră, vă veți putea adresa vorbitorilor de germană întrebări despre unde au studiat, unde lucrează, ce le place să facă în timpul liber, sau ce muzică ascultă.

Modulul A2

La finalul cursului de A2…

Veți înțelege expresiile uzuale și vocabularul de bază. De asemenea, veți stăpâni o parte dintre cele mai importante reguli de gramatică ale limbii germane, fapt ce vă va facilita comunicarea în viitor.

Modulul B1

La finalul cursului de B1…

Veți fi capabil să:

  • vă exprimați într-un mod coerent, clar și corect privitor la diverse subiecte
  • relatați evenimente, întâmplări, oferind argumente
  • purtați o conversație dezvoltată cu un vorbitor nativ

Modulul B2

La finalul cursului de B2…

Veți putea înțelege textele complexe, pe teme concrete și purta discuții de specialitate în anumite domenii, vă veți exprima fluent, vă veți susține punctul de vedere implementând atât argumente pro și contra, cât și avantaje și dezavantaje pe orice subiect.

Ai nevoie de ajutor în alegerea cursului potrivit?